Stjärnspäckad Grand Finale 14 maj!

Efter en lååång och slitsam väntan kan Växjö Pride äntligen presentera vår stjärnspäckade Grand Finale!

I år har Växjö Pride slagit på stort och kan presentera inte bara ett pärlband utan en hel uppsättning av färgglada juveler.

Konferencier för avslutningen är Magnus Skogsberg Tear.
Årets Pridelåt Standing Proud framförs av artisten Hilma.
Växjös stolthet Tone Sekelius kommer och sjunger sin hyllade låt My Way. Och inte nog med det, stjärnskottet Daniela Rathana kommer och ger oss en gnistrande konsert.

“Vi kommer färga Växjös gator med alla regnbågens färger  och sedan avsluta med en konsert med några av Sveriges mest aktuella artister!” – Martin Scharin, konsertansvarig Växjö Pride.

“Växjö Pride har efter två år av smittsäkra initiativ längtat efter att omfamna Växjö. Växjö Pride går all in precis som vanligt när det gäller att leverera glitter, glamour och allvar i en underbar kombination” – Suzana Moćević, ordförande Växjö Pride.

Avslutningskonserten sker i samband med Växjö Pride-paraden lördagen den 14 maj i Linnéparken.

Hilma
Hilma är artisten från de djupa småländska skogarna norr om Kalmar, som sjunger direkt från hjärtat. Hon framför årets pridelåt Standing Proud som är skriven av Mattias Skantze och Robin Larsson.

Magnus Skogsberg Tear
En älskvärd mångsysslare med två ben i många världar. Några av de världarna är scenen, filmens och musikens. Magnus har medverkat i diverse TV-serier, drama- och musikproduktioner.

Daniela Rathana
Daniela Rathana är stjärnskottet som har körat bakom Zara Larsson och Seinabo Sey. Hon debuterade 2019 och har släppt EP:n Hela Vägen Fri och albumet Rathana Club. Daniela är högaktuell med både grammisnominering för Årets pop 2022 och klar för medverkan i det folkkära programmet Så mycket bättre. Det allra senast var när hon framförde sin låt Kyss på QX-galan.

Tone Sekelius
Tone Sekelius, från Växjö, har många strängar på sin lyra – Youtuber, influencer, poddare, artist. Hon kom ut som transperson förra året och hennes låt My Way från Melodifestivalen 2022 har redan blivit en ikonisk anthem i HBTQI-rörelsen. I årets upplaga av QX-galan vann Tone priset för Årets HBTQI.

För vidare kontakt och information: info@vaxjopride.se