ÄNTLIGEN ett VÄXJÖ PRIDE med PRIDEPARAD IGEN!!

Äntligen kan vi mötas i en Pridevecka med olika programpunkter och avsluta festivalen med en gemensam prideparad och slutkonsert i Linnéparken.  Vi har längtat efter att det ska bli möjligt igen och vi hoppas att ni är många som längtat med oss och som sluter upp till årets prideparad!

Alla är välkomna att delta i syfte att ta ställning för homosexuella, bisexuella, transpersoner och queerpersoners rättigheter. Paraden ska vara hela Växjös manifestation för HBTQI+, en hyllning till kärleken.

Gå med ditt företag, organisation, förening, eller gå med din partner, dina syskon eller kompisgänget. Oavsett om du tar på dig hela feststassen eller kommer vardagsklädd är det viktigaste att vi går tillsammans och står upp för varje människas rätt att leva sitt liv i fred och demokrati och älska dem hen valt att älska.

Paraden kommer gå av stapeln lördagen den 14 maj kl.14.00 med start från Norrtullskolans parkering. Vi går genom centrala Växjö och det tar ca. 1-2 timmar. Väl framme i Linnéparken väntar avslutningskonsert och högtidstal.

Anmälan till paraden är nu stängd, men om du har missat att anmäla dig, maila parad@vaxjopride.se.