Bli medlem

Visa ditt stöd genom att bli medlem i Växjö Pride! Att bli medlem kostar minst 50 kronor/år för privatperson och 300 kronor/år för juridisk person.

Som stolt medlem i Växjö Pride kan du lugnt se på det fantastiska arbete vi åstadkommer, eller så kan du välja att bli aktiv genom att t ex bli volontär.
Du delar vår värdegrund och bidrar till att upprätthålla den i ord och handling.

Som medlem kommer du att få mailutskick med förhandsinformation om vad som är på gång och ta del av specialerbjudanden i vår Pride-Holk eller web-shop.

Fyll i formuläret här nedan för att bli medlem, så missar du inte spännande information och fina erbjudanden från oss!

Har du några frågor kring ditt medlemskap är du välkommen att maila oss på medlem@vaxjopride.se.

Du kan betala medlemsavgiften på följande sätt:
Swish till 123 339 63 89 
Bankgiro: 619-3619, märk din betalning med ditt namn.

Information om personuppgifter – GDPR:
Om du anmäler dig till att bli medlem i Växjö Pride måste vi behandla personuppgifter rörande dig. Behandlingen kommer att ske i enlighet med gällande lagar och förordningar som rör personuppgifter. 
Det är det namn och de kontaktuppgifter som du anger i formuläret. Uppgifterna behandlas i ett medlemsregister för att vi ska kunna skicka information, erbjudande och i övrigt kunna komma i kontakt med dig. Vi kommer inte att dela eller sälja dina personuppgifter till någon annan. 
Om du vill avregistrera dig från vårt register så kommer vi att radera dina personuppgifter.
Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter, hur de används eller liknande är du välkommen att maila oss på medlem@vaxjopride.se
Den rättsliga grunden för vår behandling baseras på att ett medlemskap i vår förening är ett avtal.