Årets tema för Växjö Pride blir – Pride Up!

Växjö Pride bjuder in er till en färgsprakande vecka 10-16 maj! 

Vi kan nu med stolthet och glädje delge er våra planer för årets festivalvecka. 2020 ställde vi snabbt om lärde oss massor  som vi nu tar med oss in i 2021:års alternativa kostym. Vi tar tillbaka favoriter från föregående år såsom Pride art walk, Pridepodden, #letsgorainbow och massa andra viktiga och roliga händelser!

Det är tillsammans som vi gjort Växjö Pride till det stora evenemang som det är! Så hjälp oss med er röst och muskler att  lyfta HBTQi-frågorna och fortsätta sätta Växjö på kartan med kamp, färg  och lite glitter. Låt oss tillsammans  fortsätta det viktiga arbetet att alla ska få vara den en är och älska den en vill! Både stor och liten är varmt välkommen att visa sitt deltagande på olika sätt under regnbågsflaggan!  

Fundera gärna över vad just du, ditt företag, arbetsplats eller förening kan och  vill bidra med för att skapa våran alternativa vecka!  Anmälan för smittsäkra programpunkter kommer öppnas upp inom kort på vår hemsida. www.vaxjopride.se Ni är alla välkomna att komma med förslag, tankar och ideér för att göra veckan fulländad, maila då till info@vaxjopride.se

 Låt oss färglägga vår stad, kommun, region och så långt vi kan. Visa att vi är många som står upp för allas lika värde.  En vecka för närvaro, glamour, pepp och allvar. Låt oss tillsammans visa att garderoben är ute!   

Stå upp, var stolt, Pride up your life!

Helt enkelt: Pride up!