Visa att du tar ställning

Det är viktigare än någonsin att visa att du tar ställning för allas rätt att älska den en vill. Du kan bidra genom att engagera dig i HBTQ-frågor i vardag och arbetsliv, genom att vara delaktig i Växjö Pride och genom de olika symbolhandlingar som Växjö Pride erbjuder under Prideveckan.

Släng upp dina skor i Växjö Prides alternativa parad Skokastet.

Fota dig själv i Växjö Prides fotoramar som finns utplacerade på olika platser i Växjö. Tagga gärna med #jagtarställning #växjöpride2020

Häng med i vår fotoutmaning Let’s go rainbow där du klär dig i en regnbågsfärg om dagen och lägger upp en bild i sociala medier. Tagga gärna med dagens färg och #letsgorainbow #växjöpride2020

Köp nåt härlig i Växjö Prides shop. Här finns Växjö Pride-produkter som t-shirts och kepsar, men också Prideprylar från QX och grymma produkter framtagna av lokala hantverkare.

Du kan också visa ditt stöd genom att bli medlem i Växjö Pride! Att bli medlem kostar minst 50 kronor för privatperson och 300 kronor för juridisk person. Som volontär delar du vår värdegrund och bidrar till att upprätthålla den i ord och handling. 

Du kan betala medlemsavgiften på följande sätt:

Swish till 123 339 63 89 
Bankgiro: 619-3619, märk din betalning med kontaktuppgifter, inklusive den e-postadress du vill bli kontaktad på.

Tack för ditt stöd och engagemang!

Foto: Anna Nordström