Växjö Pride Art Walk

Under årets Pridevecka är vi stolta och glada över att kunna erbjuda en unik konstupplevelse i Fyllerydsskogen. Växjö Pride Art Walk är en två kilometer lång promenad i vacker natur, där du får såväl motion och frisk luft som möjlighet att ta del av konstverk som diskuterar identitet och gemenskap ur skiftande HBTQ-perspektiv.

Fyra konstnärer med anknytning till Växjö deltar i utställningen, med verk som består av såväl fysiska installationer som digitala presentationer.

Växjö Pride Art Walk börjar och slutar vid VAIS-torpet och banan är snitslad med prideflaggor. De digitala presentationerna samt information om konstverken kommer du åt genom att läsa av QR-koder längs din promenad. Vi rekommenderar därför att du laddat ner lämplig app föra att kunna läsa qr-koder samt tar med dig ett par hörlurar inför din promenad.

Deltagande konstnärer är Anthony Wagner, Anna Nordström, Hanna Hansdotter och Markus Emilsson. Arrangörer är Växjö Pride.  

Växjö Pride Art Walk har öppet dygnet runt under Prideveckan.