Anmälan av programpunkt

Årets Pride-vecka går av stapeln 9-15 maj 2022 och som alltid är Växjö Pride något som skapas av oss alla. Nu när vi åter igen har möjlighet att samlas på riktigt hoppas vi att ni är extra taggade att skapa arrangemang och programpunkter under veckan.

Anmälan till programmet är öppen för dig/er som vill arrangera en programpunkt. Vad skulle du, ditt företag, din arbetsplats eller förening kunna eller vilja göra? Är det en föreläsning eller någon regnbågsaktivitet? Kanske en tipspromenad, ett quiz, tassparader, speed-dating eller kanske en vänskapsmatch under regnbågsflagg?

Låt oss göra en sprakande, informativ och rolig vecka i med frihet, kunskap, kärlek och gemenskap som ledstjärna. I slutet av veckan hoppas vi såklart också att vi alla kommer samlas för en gemensam manifestation och parad genom Växjö City.

STILL STANDING! ÄNTLIGEN ETT VÄXJÖ PRIDE DÄR VI FÅR SES OCH MÖTAS!

Anmälan till program är nu stängd