TACK!


Tack Växjö! ❤️

Tack för att ni har varit med och tagit ton, skapat synlighet och reflekterat kring HBTQ-frågor genom samtal, symbolhandlingar, konst och hantverk med oss hela härliga Prideveckan 2020!

Tillsammans har vi visat att vi inte heller i kristid glömmer att föra kampen för allas lika värde vidare. Istället har vi fått en mycket speciell Pridevecka att bära med oss hela året. Vi hoppas att den har gett er lika mycket tändvätska och drivkraft som den har gett oss att arbeta med HBTQ-frågor inte bara den här veckan men alla dagar om året.

Tack till alla volontärer som har jobbat outtröttligt hela veckan lång. Tack till Folkets Bio Växjö som har låtit Prideholken husera på fantastiska Palladium. Vi vill också rikta ett stort tack till våra partners, PM & Vänner Hotel, Visma Spcs, Magazinet, Växjö kommun och till våra sponsorer, IST, Ekonova, Holtab, VEAB, Vidingehem, Vision – Växjö kommunavdelning, ABENA, TMG Tabergs, ONE Nordic och VÖFAB som har gjort det möjligt för oss att genomföra Växjö Pride 2020.

Vi öppnar vår famn och skickar en digital kram till er alla. 

Vi ses mycket snart!