DJ GUNN till 4-IN-1 Queer Party!

Det är dags att avslöja ett av våra exklusiva namn till Växjö Prides officiella 4-IN-1 Queer Party! Varje timme bjuder vi på nya happenings och tema. DJ GUNN kommer stå för en fet klubbtimme som vi sent ska glömma!

Som professionell DJ de senaste 14 åren har GUNN spelat i över 2500 spelningar i över 300 städer i USA, Centralamerika och överallt i Europa. Hon är en känd profil inom Sveriges HBTQI-scen och gör några av Sveriges största HBTQI-evenemang. Hon har även tidigare under flera år producerat scenerna på Stockholm Pride.

Hon producerar sin egen musik och har släppt låt tillsammans med världsartisterna The Weather Girls. Artisten på hennes kommande låt-släpp är ingen mindre än Jimi Hendrix dotter, Tayo Hendrix.

💸Förköp din biljett för 100 kr via Biljettkiosken, eller 150 kr i dörren.

https://www.biljettkiosken.se/…/240511-vaxjopride-4in1…

Är du sugen på att ta del av en helhetskväll med Växjö Pride 11 maj? Köp då biljetter till vårt Dinner Party på PM & Vänner. 🥂

För endast 450 kr per middagsbiljett ingår välkomstdrink, varmrätt, dessert och kaffe. Som middagsgäst har du sedan fri tillgång in till Växjö Prides 4-in-1 Queer Party!

Skynda att boka din biljett, senast 7 maj – endast ett fåtal biljetter finns att tillgå!