Anmäl din programpunkt

Årets Pride-vecka går av stapeln 8-14 maj 2023 och som alltid är Växjö Pride något som skapas av oss alla.

Vi välkomnar alla till att återigen, eller för första gången, engagera sig och vara en del i att skapa årets stora firande. I 10 år har vi stolt slutit upp tillsammans och låt oss tillsammans fortsätta ta ställning för allas lika värde och rätt till kärlek. Det är nu dags att fundera på hur just du kan engagera dig!

Vad skulle du, ditt företag, din arbetsplats eller förening kunna eller vilja göra? Är det en föreläsning eller någon regnbågsaktivitet? Kanske en tipspromenad, ett quiz, tassparader, speed-dating eller kanske en vänskapsmatch under regnbågsflagg?

Fundera över vad just du, kan och vill bidra med och anmäl din programpunkt till oss så sammanställer vi programmet och annonserar din programpunkt via vår hemsida. Anmälan är öppen nu och formuläret är enkelt att fylla i. Vi ser fram mot att ta emot er anmälan. Om ni har svårt med uppslag och idéer kring vad ni kan göra så bollar vi gärna möjligheter med er!

Anmäl er programpunkt senast den 16 april!

Låt oss göra en sprakande, informativ och rolig vecka i med frihet, kunskap, kärlek och gemenskap som ledstjärna. I slutet av veckan hoppas vi såklart också att vi alla kommer samlas för en gemensam manifestation och parad genom Växjö city.

Nyhet för i år – Pride House på Palladium!

Den 10–11 maj kommer ett kurerat program tas fram av Växjö Prides styrelse utifrån en bredd med olika infallsvinklar och spännande teman. Programmet kommer till exempel kunna bestå av föreläsningar, samtal, workshops, scenkonst och lekfulla aktiviteter. Om ni som förening, företag eller organisation är intresserade av att samarbeta och skapa en programpunkt hos Pride House – skicka in ert förslag senast 5/4, till program@vaxjopride.se

Du som arrangerar under Växjö Pride står bakom vår värdegrund.