Torsdag 9 maj

Tipspromenad – Alla människors lika värde

Tipspromenad utmed sjön och vidare genom Linnéparken tillbaka till Vattentorget. (Frågorna kan lösas på plats i Caféet). Vinster: presentkort, böcker och bingolott. Rätt rad plus vinnare anslås i entrén.

Tid: kl. 11.00-14.00
Plats: Start och mål vid Café Fontaine, Vattentorget IOGT-NTO
Arrangör: IOGT-NTO och MHF


En alternativ musikalsoppa

Fira Växjö Pride med oss! Efter mer än ett decennium på den svenska musikal- och teaterscenen bjuder skådespelaren och musikalartisten Petter Snive in till en alldeles egen musikalkabaré. Med musik från våra mest älskade musikaler mixat med en och annan poplåt ställer Le Péte till med en avskalad, men absolut inte sparsmakad, show tillsammans med pianisten Eric Skarby. En värmande soppa, bröd, kaffe och chokladbit ingår i biljetten. Avgift: 295 kr/biljett

Tid: kl. 12.00 – 13.00, lunch 11.30-13.00 (insläpp från 11.15)
Plats: Regionteatern Blekinge Kronoberg, Västergatan 22-24
Arrangör: Regionteatern Blekinge Kronoberg
Mer information: https://www.regionteatern.se/events/soppteater-en-alternativ-musikalsoppa/


Friskis PRIDE RUN

Friskis Pride Run är ett inkluderande löppass där du får uppleva ett allsidigt träningspass med mycket glädje och träningskänsla. Vi mixar förflyttningar med varierade övningar i stationer för hela kroppen runt Växjösjön.

För dig som föredrar en softare runda runt sjön så tar vi en Power Walk istället för jogg. Alla är välkomna. Ingen anmälan krävs. Medlemmar på Friskis & Svettis kan boka i bokningsappen.

Tid: kl. 14.00-ca 15.30
Plats: Samling vid Kampaängen vid Växjösjön
Arrangör: Friskis & Svettis

Inklusiva mässan

En enkel mässa. Vi delar tankar kring en bibeltext, sjunger och ber tillsammans, och firar nattvard. Präst: Julia Jonsson, musiker: Linda Malm.

Tid: kl. 18.00
Plats: Växjö domkyrka
Mer information: https://www.svenskakyrkan.se/vaxjo/nyheter/kyrkan-pa-pride
Arrangör: Svenska kyrkan Växjö