Anmälan till program är nu stängd

Årets Pride-vecka går av stapeln 8-14 maj 2023 och som alltid är Växjö Pride något som skapas av oss alla. Vi hoppas på att ni vill vara med oss i att synliggöra, stödja och utveckla förutsättningar för HBTQI-frågor.

Anmälan till programmet är öppen för dig/er som vill arrangera en programpunkt. Vad skulle du, ditt företag, din arbetsplats eller förening kunna eller vilja göra? Är det en föreläsning eller någon regnbågsaktivitet? Kanske en tipspromenad, ett quiz, tassparader, speed-dating eller kanske en vänskapsmatch under regnbågsflagg?

Låt oss göra en sprakande, informativ och rolig vecka i med frihet, kunskap, kärlek och gemenskap som ledstjärna. I slutet av veckan hoppas vi såklart också att vi alla kommer samlas för en gemensam manifestation och parad genom Växjö City.

Anmälan till program är nu stängd, men du kan maila till info@vaxjopride.se om du vill informera om något du eller ditt företag/din organisation gör under veckan!